top of page
Search
  • Writer's pictureIzokaitienė, Bartkevičienė ir partneriai

Advokatė Sabina Izokaitienė išrinkta VMA valdybos nare

2023 m. gegužės 10 d. Verslo moterų asociacijos/Business Women's Association (www.bwa.lt) visuotiniame narių susirinkime išrinkta nauja asociacijos valdyba, kurios nare tapo ir Advokatų kontoros "Izokaitienė, Bartkevičienė ir partneriai" advokatė ir partnerė Sabina Izokaitienė. VMA valdybos narėmis taip pat išrinktos: Danguolė Rutkauskienė, Jūratė Rudienė, Larisa Šalkovskaja, Verutė Vitkevičienė, Giedrė Martinaitienė, Rima Ingstad.


Verslo moterų asociacija yra savanoriška ir nepriklausoma organizacija, siekianti skatinti moterų verslumą ir dalyvavimą valstybės ekonomikoje bei tarptautiniuose projektuose, stiprinti jų tarpusavio bendradarbiavimą verslo, saviugdos ir saviraiškos srityse, o taip pat panaudoti jų kūrybinį bei organizacinį potencialą, vykdant visuomenei naudingus projektus.


Asociacija organizuoja susitikimus Vilniuje ir kituose miestuose. Į renginius kviečiami įvairūs pranešėjai: verslininkai, ekonomistai, politikai, diplomatai, aktyvūs visuomenės veikėjai, pasisakantys verslo organizavimo, vystymo bei asmeninio tobulėjimo ir kitomis aktualiomis temomis. Taip pat lankomasi asociacijos narių įmonėse, kur artimiau susipažįstama su narių veikla.



Nuotrauka: Ugnė Helenė.





bottom of page